Om DalaPix

Din destination för kvalitativa och trendiga posters och tryckta produkter!

Om DalaPix

Vi på DalaPix är stolta över att erbjuda dig ett brett utbud av tryckta produkter som kommer att göra varje speciellt tillfälle ännu mer minnesvärt. Vi förstår att det är de små detaljerna som gör skillnaden, och därför har vi noggrant kuraterat vårt sortiment för att passa alla dina behov.

Bakom DalaPix står Dala Software, ett företag grundat av Alexander Blomberg. Med passion för webbutveckling, fotografi, grafisk design och tryck. Alexander har lagt ner sitt hjärta och sin själ i att skapa en webbshop som erbjuder högkvalitativa och personliga produkter för dig och dina nära och kära.

Som passionerad webbutvecklare strävar jag alltid efter att skapa en sömlös och användarvänlig upplevelse för dig som kund. Jag är också en hängiven fotograf och grafisk formgivare, vilket betyder att jag har den kreativa ögat för att skapa vackra och minnesvärda tryckprodukter.

Förutom att erbjuda tryckta produkter av högsta kvalitet, är jag alltid ute efter att skapa roliga och unika produkter som sprider glädje. Jag tror på kraften hos små saker som kan få dig att le och skapa minnen som varar för evigt.

Oavsett om du behöver tackkort, platskort, festprogram, mätstickor för barn, studentbanderoller, studentskyltar eller något annat, kan du lita på att DalaPix kommer att leverera produkter som överträffar dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att ge dig en personlig touch och skapa något unikt som speglar din personlighet och stil.

Tack för att du valde DalaPix. Vi ser fram emot att få vara en del av dina speciella ögonblick och hjälpa dig att skapa minnen som varar livet ut.

DalaPix logo