Du visar för närvarande 10 kreativa sätt att dekorera med posters
Dekorera med posters

10 kreativa sätt att dekorera med posters

Posters är ett enkelt och prisvärt sätt att ge ditt hem en personlig touch. Oavsett om du föredrar klassiska konstverk eller moderna fotografier finns det en poster som passar din stil och personlighet. Men vad ska du göra med din poster när du väl har köpt den? Här är 10 kreativa sätt att dekorera med posters och göra dem till en del av din unika inredning.

1. Skapa en gallerivägg

En gallerivägg är ett populärt sätt att visa upp flera posters samtidigt. Välj ut dina favoritmotiv och arrangera dem på en vägg för att skapa en konstnärlig och personlig display.

2. Skapa en färgkoordinerad display

Välj ut posters med färger som matchar din inredning och placera dem tillsammans för att skapa en koordinerad display. Det här är ett enkelt sätt att binda ihop en rum och ge det en enhetlig känsla.

3. Ram upp posters i olika storlekar

Att blanda posters i olika storlekar och rama in dem tillsammans ger en dynamisk och intressant display. Var inte rädd för att blanda olika motiv och färger för att skapa en unik mix.

4. Skapa en fokuspunkt

Välj en stor poster och placera den på en tom vägg för att skapa en fokuspunkt i rummet. Det här är ett bra sätt att ge en annars tråkig vägg liv och karaktär.

5. Skapa en tematisk display

Om du har ett favorittema eller intresse kan du skapa en display som visar upp detta. Välj ut posters som passar temat och placera dem tillsammans för att skapa en sammanhängande display.

6. Skapa en kontrast

Att placera en modern poster bredvid en antik spegel eller en vintage lampa kan skapa en spännande kontrast. Att blanda stilar och epoker kan ge din inredning en personlig och unik känsla.

7. Använd posters som bakgrund

Om du har en bokhylla eller en annan hylla kan du placera en poster bakom för att skapa en bakgrund. Detta ger djup och dimension till hyllan och gör att föremålen på hyllan sticker ut.

8. Skapa en rumsavdelare

Om du har ett öppet planlösning kan du använda posters som en rumsavdelare. Välj ut en eller flera posters och placera dem mellan olika områden för att skapa en tydlig avdelning.

9. Skapa en lekfull display

Posters behöver inte alltid vara seriösa. Att välja ut posters med roliga motiv och ordspel kan ge din inredning en lekfull touch.

10. Placera posters i oväntade platser

Var kreativ och placera posters på oväntade platser, som bakom en dörr eller på en toalettdörr. Att placera en poster på en oväntad plats kan skapa en oväntad och rolig touch i ditt hem. Varför inte placera en inspirerande citatposter på insidan av en garderobsdörr eller en cool filmplakat på insidan av en bokhylla?

Lämna ett svar